Trener:

Dragana Brzaković

dragana-brzakovic

Profesionalno iskustvo stekla sam u multinacionalnim korporacijama na rukovodećim
pozicijama, sarađujući sa vladinim, privatnim i neprofitnim organizacijama. Osnažena Lean Six Sigma Black Belt, Agile SCRUM, Leadership i High Performance Coaching kompetencijama, učestvovala sam na mnogobrojnim projektima unapređenja procesa i upravljanja promenama.

 

Na stalnom putu učenja, inspirišu me pozitivni i kreativni ljudi, interesantni projekti i inovativna rešenja. Neprestalno istražujem savremene metode koje pospešuju učenje, razumevanje i saradnju. Razvijajući sebe, aktivno podržavam i inspirišem pojedince i timove da se razvijaju i daju svoj doprinos pozitivnim promenama.

 

Videvši snažan efekat koji Vizuelna komunikacija ima na sve ljude koji su uključeni u projekte i način na koji vizualizacija transformiše suvoparne govore i dosadne treninge u atraktivne, efikasne i dinamične sastanke, pretvarajući jednosmernu prezentaciju u dijalog, postala sam veliki zagovornik primene vizuelne komunikacije.

 

Tehnike Vizuelizacije sam učila u prestižnim Akademijama i od priznatih pojedinaca u toj oblasti: Bikablo Akademija, Nemačka (bikablo® Visual Facilitation i bikablo® Advanced Visual Storytelling, bikablo® Visual Facilitation for Agile Practitioners), Brandy Agerbeck, USA (The Agerbeck Method), Christina Hemmingsen, Danska (The Visual Project Manager), Verbal To Visual, USA (Sketchnoting In The Classroom), David Sibbet, USA (Visual Leaders, Visual Consulting) i mnogih drugih.

………..

Sertifikovana sam kao globalni trener bikablo akademie za teritoriju Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. U svom trenerskom radu primenjujem bikablo® tehniku vizualizacije i metodologiju u koju je utkano više od  20 godina iskustva.

………..

Želite da saznate više?

Molim Vas da pošaljete Vaš upit ili me pozovete na +381 63 302 104