previous arrow
next arrow
Slider

Radionica Vizuelna fasilitacija - šta je to?

Već neko vreme pratite postove koje objavljujem na temu Vizuelne fasilitacije. Verujete mi da se iza toga krije sjajna metoda koja poboljšava način na koji komuniciramo, sarađujemo, prenosimo znanja i učimo. Ipak i dalje niste sigurni gde i kako tačno možete da je primenite. Ili možda znate, ali je ne koristite jer mislite da je za to neophodan umetnički talenat.

Pridružite mi se na radionici Vizuelna fasilitacija - šta je to?

Pričaću vam o različitim mogućnostima primene vizuelnog načina razmišljanja i fasilitacije u vašem radu. Upoznaću vas sa Bikablo® tehnikom koja ima jednostavan, strukturiran pristup vizuelizaciji i pomoću koje svako može naučiti da “crta”. Pokazaću vam kako da nacrtate osnovne elemente vizualizacije kao što su kontejneri, ikone i figure.

Datum: utorak, 6. Septembar 2022.

Vreme: 7 p.m. (CET)

Platforma za povezivanje: Zoom

Registracija: rezervišite svoje mesto!

Jezik: srpski

Pripremite papir, olovku i vaše omiljene markere ili flomastere u boji, jer ovo će biti radionica na kojoj ćete ponovo otkriti svoje veštine vizuelizacije!

Napomena: Sigurna sam da ćete na ovoj radionici steći nove veštine i dobiti ideje koje će odmah pokrenuti vašu praksu. I ako je radionica besplatna, bilo bi mi drago da procenite vrednost koju dobijate i svojim doprinosom obradujete nekoga kome je pomoć potrebna (Svratište za decu i mlade, neka vama draga osoba...). Računam na vašu humanost!