Bikablo trening
bikabloSchiff
bikabloTreppe
FiguraufWeg
AAAABikablo-Lösung
previous arrow
next arrow

Rekli su o nama...

"Visual facilitation" je tema koja me je zanimala već neko vreme. U tome je bikablo lider i ja sam svašta nešto korisno čula, videla i naučila kako da primenim 😊.

Dragana Brzaković je uspela u dva dana treninga da prenese ogromnu količinu korisnih informacija, sve kroz praktične "kako da" primere, kao i kroz lično iskustvo u raznim kontekstima.

Sjajan trening i odlična organizacija 😀 sad samo praksa i primena 😉

Nataša, Financial Manager, FP&A, Controlling, Acc., High Performance Business & Team Coach


"Super fun and useful facilitation technique! We enjoyed with Dragana, she inspired us to implement everything we learned.

Dragana thanks for great training! It helps us upgrade our facilitation skills.

Zaista je inspirativan trening a tehniku vežbamo sada u svakoj prilici koju imamo!"

Feedback from MTU Maintenance HR Team (in - house training)


"Best training I ever had! This training opened new perspective to my life! Dragana is amazing and very professional. Always on the point and gives constructive feedback."

This training woke up my creativity 🙂 What benefited me the most was that I improved my drawing skills, learned a new presentation skill and how to visualize my thoughts. Dragana is a great trainer with ability to keep our attention and motivate you to pull the best from you.  "

"Very interactive and colorful training! It exceed our expectations. Dragana was clear and concise, organized and prepared. She is supporting trainer with constructive criticism."

Feedback from Magna Mirrors SEE HR Team (in - house training)


“It was fun and good learning experience we had on this Training. We rediscovered our passion for drawing and enhance some of our skills. The training really addresses our fear of engaging with visuals and strengthen our communicating skills using visuals. This takes us to another level of engaging in our trainings and meetings. On behalf of the BI team, thank you. Looking forward to another session with you on other group in our company.”

“One who can teach others to draw like this is a grandmaster! I have a really nice feed-back from training. Well done! Go ahead.”

“The company spread the word that the training was great. Candidates come to borrow equipment cheerfully. Now expectations are high !”

“Great thanks to you dragna for effort and time spent to teach techniques of Visual Management that develop our Skills. Thanks a lot for you 🌹

“Great session and skills learned Thanks Dragna”

“Great content with great trainer! It’s great to work with you all.”

“We had the most enjoyable and beneficial time in this course! Thank you very much for that😊

“Thank you Dragna It was interesting course...👌🏻

“Thanks Dragana Brzakovic Appreciate your time and effort, it was our pleasure to have a chance to be with your training.”

Feedback from Sohar Aluminium Team (in - house training organized for Lean Six Sigma BB/GB Certified and nominated participants)


I had the pleasure to participate in the first module, a basic training of hand-drawn visualization for better learning, presentation, dialogue, facilitation and collaboration. Something very different from what I usually do. Such an exceptional experience, amazing learning, opportunity to rediscover and reinvent your self. I highly recommend to anybody, regardless the job you do. BIG thank you to our trainer Dragana Brzakovic, that delivered this amazing experience in such a fun and easy way bringing a lot of her own professional experience and background, and that made a difference!

Elena, global category and business development leader


It was great pleasure to be involved in such creative learning. Dragana liberated my inner Picaso and know I am not afraid anymore to doodle and facilitate something visually. Already tested it and results are cool. Highly recommend it to anybody.

Bojan, agile coach


Protekla dva dana su jednostavno proletjela! Hvala IBM što ste mi priuštili bikablo trening, a pogotovo hvala Dragana Brzakovic na jednom od najboljih treninga na kojem sam bio. I to 1 on 1! Napredak se vidi na slikama. Ako mogu ja, nema tko ne može.

Marijan, agile coach and senior consultant


bikablo visual facilitation je trening za svaku preporuku! Intenzivan program i odlična metodologija učenja - postigla sam značajan napredak za ova dva dana! Kao što je obećano, nije izostala ni inspiracija za primenu već sledećeg dana 🙂 Dragana je trener koji nesebično deli svoje znanje (ne samo iz vizuelne fasilitacije). Vredna investicija!

Jelena, agile coach


Sve više primećujem da u našem svetu školovanja postoji neka vrsta opsesije Power Point prezentacijama. Iako je njihov sadržaj drugačiji, meni one potpuno liče jedna na drugu - sve strane su prepune teksta, tek poneka sitna, jedva vidljiva propratna slika ili fotografija. Čini mi se da na bilo kom projektu u školi ili na fakultetu viđam jedne te iste power point prezentacije. Čini mi se kao da su prezentacije počele da se koriste umesto skripti, a ne da bi nam bile korisne tokom predavanja.

Postalo je 'ok' napraviti prezentaciju punu teksta i čitati sa iste. Koja je onda poenta svega?

Pre mesec dana sam bila na bikablo kursu vizuelne fasilitacije kod divne Dragane Brzaković. Taj kurs je potpuno promenio moje razmišljanje o načinu na koji možemo prezentovati svoj projekat ili ideju. Naučila sam kako da na kreativan način, brzo i uredno napravim svoje vizuelne beleške sa predavanja.

Meni su one bile jako korisne - dosta toga sam već na predavanju zapamtila, a kasnije sam ih koristila kao svoj ultra brzi podsetnik na ono što smo na predavanju učili. Iako potpuno fokusirana na predavanje (jer ideja je da hvataš i beležiš samo ključne elemente onoga što čujes, ne kao do sada da zapisuješ sve što profesor izgovori), zabavila sam se učeći, a taj deo je za mene izuzetno važan.

Iz radoznalosti kako će kolege da odreaguju, poslala sam im svoje beleške. Većina ih je bila oduševljena, poslali su mi poruku da pokušavaju da ih precrtaju :). Defnitivno, kada vizuelno predstavljamo ono o čemu pričamo ili o čemu razmišljamo, to odmah zainteresuje ljude i drži im pažnju. Kasnije i najbitnije, podstiče ih da uče jer brze pamte i zabavno im je da razmišljaju na kreativniji način...

Pre par dana smo po grupama dobili projekte za jedan predmet na fakultetu i u uputstvima za rad je pisalo "MORA PowerPoint prezentacija". Pošto sam, kako sam rekla, naučila da postoji i drugi, kreativniji način da predstavim svoj rad, zamolila sam profesorku da mi to omogući. Malo je rečeno da je bila oduševljena mojom idejom i da jedva čeka da je vidi u delu. Pa ko zna, možda moja bikablo prezentacija postane novo "MORA" na tom predmetu :). Šalim se naravno, ali se nadam da ću biti inspiracija drugim studentima da i oni izađu iz dosadašnjih okvira i oslobode svoju kreativnost. Jer tu smo da ostavimo trag, da budemo kreativni. Da oduševimo druge, a najbitnije sebe svojim umećima i sposobnostima koje svi imamo ali smo ih, nažalost, većina nas zapostavili, ostavili u svom predškolskom uzrastu.

Jana, student


2 dana bikablo treninga sa Draganom su ispunjena pozitivnom energijom, korisnim savetima i praktičnim radom. Zabavljali smo se i učili, vreme je proletelo i na kraju smo za kratko vreme mnogo napredovali. Topla preporuka za svakog!

Miloš, product & organization builder


Odličan pristup! From 0 to Hero in 2 days! Hvala Dragani Brzaković za otvaranje novog sveta vizuelne komunikacije - svaka preporuka za ovu dvodnevnu radionicu.

Bogdan, scrum master


Bravo madre!

Mia, student i moja velika podrška


Bila sam na bikablo treningu. Zadiviljujući rezultati svakog polaznika od prvog dana. Toliko kreativnosti, inspiracije za svakog od nas. Nove ideje koje se stvaraju u sekundi, a jednostavnost metodologije omogućava svakom brzo usavršavanje čitave metodologije rada u Vizualnoj fasilitaciji. Ceo trening je prošao u ogromnoj pozitivnoj energiji, tako svi jedva čekamo nov susret sa Draganom Brzaković. Sa oduševljenjem ću mojim prijateljima i kolegama preporučiti ovaj potpuno inovativni trening. Hvala Vam Dragana!

Aleksandra, founder and president


Hvala ti Draganice, bilo je čarobno i terapeutski za mene. Baš mi je bilo divno iskustvo i fenomalna ekipa. A ti si bila tako inspirativna i sa puno strasti i ljubavi prenosila nesebično znanje. Hvala ti puno na nezaboravnom iskustvu, znanju, druženju. Za poželeti... Neka ti svako predavanje bude ovako... Kada radiš srcem to se oseća i obasjava...

Sanja, direktor, prijatelj, moja podrška


A šta drugo očekivati od projekta u kojem je Dragana, dugo smo skupa radili i savršeno je sigurno: kad neko zna šta radi i šta prića uspjeh je garantovan.

Mirza, business consultant


Prethodnih par dana sam pohađala kurs vizuelne komunikacije po bikablo metodologiji koji drži sertifikovni trener i moja dugogodišnja prijateljica i koleginica Dragana Brzaković.

Trening podrazumeva upoznavanje sa elementima vizuelne komunikacije koji pomažu u učenju, prezentovanju, vođenju dijaloga, saradnji i komunikaciji unutar tima. Metodologija koja se koristi na ovom treningu je bikablo tehnika koja se sastoji iz specifičnog modularnog sistema.

Znanje stečeno na ovom treningu možemo koristiti za vreme sastanaka i treninga, tokom prezentacije, učenja, koučinga... Meni je veoma korisno sve što sam čula, videla i naučila od Dragane, čije iskustvo garantuje kvalitet njenih treninga.

Aleksandra, business consultant and mentor


 

Pridružite nam se na jednoj od naših narednih obuka!

Pošaljete Vašu prijavu ili me pozovete na +381 63 302 104


bikablo-license-training-broad