previous arrow
next arrow
Slider

Rekli su o nama...

“It was fun and good learning experience we had on this Training. We rediscovered our passion for drawing and enhance some of our skills. The training really addresses our fear of engaging with visuals and strengthen our communicating skills using visuals. This takes us to another level of engaging in our trainings and meetings. On behalf of the BI team, thank you. Looking forward to another session with you on other group in our company.”

“One who can teach others to draw like this is a grandmaster! I have a really nice feed-back from training. Well done! Go ahead.”

“The company spread the word that the training was great. Candidates come to borrow equipment cheerfully. Now expectations are high !”

“Great thanks to you dragna for effort and time spent to teach techniques of Visual Management that develop our Skills. Thanks a lot for you 🌹”

“Great session and skills learned Thanks Dragna”

“Great content with great trainer! It’s great to work with you all.”

“We had the most enjoyable and beneficial time in this course! Thank you very much for that😊”

“Thank you Dragna It was interesting course...👌🏻”

“Thanks Dragana Brzakovic Appreciate your time and effort, it was our pleasure to have a chance to be with your training.”

Feedback from Sohar Aluminium Team (in - house training organized for Lean Six Sigma BB/GB Certified and nominated participants)


bikablo visual facilitation je trening za svaku preporuku! Intenzivan program i odlična metodologija učenja - postigla sam značajan napredak za ova dva dana! Kao što je obećano, nije izostala ni inspiracija za primenu već sledećeg dana 🙂 Dragana je trener koji nesebično deli svoje znanje (ne samo iz vizuelne fasilitacije). Vredna investicija!

Jelena, Agile Coach


Sve više primećujem da u našem svetu školovanja postoji neka vrsta opsesije Power Point prezentacijama. Iako je njihov sadržaj drugačiji, meni one potpuno liče jedna na drugu - sve strane su prepune teksta, tek poneka sitna, jedva vidljiva propratna slika ili fotografija. Čini mi se da na bilo kom projektu u školi ili na fakultetu viđam jedne te iste power point prezentacije. Čini mi se kao da su prezentacije počele da se koriste umesto skripti, a ne da bi nam bile korisne tokom predavanja.

Postalo je 'ok' napraviti prezentaciju punu teksta i čitati sa iste. Koja je onda poenta svega?

Pre mesec dana sam bila na bikablo kursu vizuelne fasilitacije kod divne Dragane Brzaković. Taj kurs je potpuno promenio moje razmišljanje o načinu na koji možemo prezentovati svoj projekat ili ideju. Naučila sam kako da na kreativan način, brzo i uredno napravim svoje vizuelne beleške sa predavanja.

Meni su one bile jako korisne - dosta toga sam već na predavanju zapamtila, a kasnije sam ih koristila kao svoj ultra brzi podsetnik na ono što smo na predavanju učili. Iako potpuno fokusirana na predavanje (jer ideja je da hvataš i beležiš samo ključne elemente onoga što čujes, ne kao do sada da zapisuješ sve što profesor izgovori), zabavila sam se učeći, a taj deo je za mene izuzetno važan.

Iz radoznalosti kako će kolege da odreaguju, poslala sam im svoje beleške. Većina ih je bila oduševljena, poslali su mi poruku da pokušavaju da ih precrtaju :). Defnitivno, kada vizuelno predstavljamo ono o čemu pričamo ili o čemu razmišljamo, to odmah zainteresuje ljude i drži im pažnju. Kasnije i najbitnije, podstiče ih da uče jer brze pamte i zabavno im je da razmišljaju na kreativniji način...

Pre par dana smo po grupama dobili projekte za jedan predmet na fakultetu i u uputstvima za rad je pisalo "MORA PowerPoint prezentacija". Pošto sam, kako sam rekla, naučila da postoji i drugi, kreativniji način da predstavim svoj rad, zamolila sam profesorku da mi to omogući. Malo je rečeno da je bila oduševljena mojom idejom i da jedva čeka da je vidi u delu. Pa ko zna, možda moja bikablo prezentacija postane novo "MORA" na tom predmetu :). Šalim se naravno, ali se nadam da ću biti inspiracija drugim studentima da i oni izađu iz dosadašnjih okvira i oslobode svoju kreativnost. Jer tu smo da ostavimo trag, da budemo kreativni. Da oduševimo druge, a najbitnije sebe svojim umećima i sposobnostima koje svi imamo ali smo ih, nažalost, većina nas zapostavili, ostavili u svom predškolskom uzrastu.

Jana, student


2 dana bikablo treninga sa Draganom su ispunjena pozitivnom energijom, korisnim savetima i praktičnim radom. Zabavljali smo se i učili, vreme je proletelo i na kraju smo za kratko vreme mnogo napredovali. Topla preporuka za svakog!

Miloš, Product & Organization Builder


Odličan pristup! From 0 to Hero in 2 days! Hvala Dragani Brzaković za otvaranje novog sveta vizuelne komunikacije - svaka preporuka za ovu dvodnevnu radionicu.

Bogdan, Scrum Master


Bravo madre!

Mia, student i moja velika podrška


Bila sam na bikablo treningu. Zadiviljujući rezultati svakog polaznika od prvog dana. Toliko kreativnosti, inspiracije za svakog od nas. Nove ideje koje se stvaraju u sekundi, a jednostavnost metodologije omogućava svakom brzo usavršavanje čitave metodologije rada u Vizualnoj fasilitaciji. Ceo trening je prošao u ogromnoj pozitivnoj energiji, tako svi jedva čekamo nov susret sa Draganom Brzaković. Sa oduševljenjem ću mojim prijateljima i kolegama preporučiti ovaj potpuno inovativni trening. Hvala Vam Dragana!

Aleksandra, Founder and President


A šta drugo očekivati od projekta u kojem je Dragana, dugo smo skupa radili i savršeno je sigurno: kad neko zna šta radi i šta prića uspjeh je garantovan.

Mirza, Business Consultant


Pridružite nam se na jednoj od naših narednih obuka!

Pošaljete Vašu prijavu ili me pozovete na +381 63 302 104


bikablo-license-training-broad