Bikablo trening
bikabloSchiff
bikabloTreppe
FiguraufWeg
AAAABikablo-Lösung
previous arrow
next arrow

Vizuelna Komunikacija

ZA ORGANIZACIJE

In-house trening za pojedince ili timove

Bez obzira da li radite na projektu, definišete viziju svoje kompanije, preoblikujete svoju kulturu ili kreirate strategiju za budućnost, pomoći ćemo Vam da korišćenjem vizuelnih alata kreirate inovativne ideje, smislene uvide i rešenja za svoje najveće izazove. Podstaći ćemo Vas na kreativnost.

Radićemo zajedno u interaktivnoj radionici, gde se mišljenje svakog učesnika ceni i uvažava. Vaše velike ideje pretvorićete u akciju, stvorićete jasne poruke i oživećete ih na nadahnjujuće načine kroz profesionalno dizajnirane vizuelne postere i predivna iskustva.

Dogovorićemo odgovarajući datum obuke i prilagodićemo program Vašim specifičnim potrebama. U mogućnosti smo da Vam ponudimo različite formate internog treninga:

In-house team training (do 10 polaznika)

Ovaj trening je nalik na format našeg početnog treninga Vizuelne komunikacije. Na osnovu našeg iskustva, preporučujemo da se za ovaj trening izdvoji dva dana. Prvog dana pažljivo bismo radili na osnovama vizuelizacije, a drugog dana bismo primenili ono što smo naučili na teme koje su za Vas relevantne - bez obzira da li radite na razvoju proizvoda, obukama, koučingu, menadžmentu, kao Projektni menadžer ili u IT sektoru.

In-house training za male timove (3-5 polaznika)

Ovaj format internog treninga je posebno usmeren ka pojedincima i manjim timovima koji imaju vrlo specifične potrebe za obukom, koji nakon završetka osnovnog kursa žele individualni rad na konkretnom projektu.

Specijalizovani programi

Naše obuke Vizualne komunikacije možemo uključiti u sledeće programe:

• Leadership
• High Performance Team Coaching
• Change Management
• Lean Six Sigma methodology
• Agile Scrum methodology

Ove radionice će pokazati drugačiji način rešavanja (skoro) svakog izazova na koji možete naići radeći na svojim projektima. Naučićete zašto je primena Vizuelne komunikacije jedan od najefikasnijih načina za rešavanje kritičnih situacija.

Pozivamo Vas da nam se javite sa svojim idejama za saradnju. Potrudićemo se da agendu naših obuka uskladimo sa Vašim specifičnim zahtevima.

where_and_when

Želite da saznate više?

Molim Vas da pošaljete Vaš upit ili me pozovete na +381 63 302 104