Vizuelna komunikacija kao podstrek timskom radu

Zabeležila sam mišljenja polaznika treninga koje vodim. Pitanje je bilo u kojim segmentima rada svog tima bi primena vizuelne fasilitacije bila korisna za njihovo unapređenje.

Po mom mišljenju, jedna od značajnijih je FUN jer osigurava dobru atmosferu u kojoj tim radi koja je to preduslov za dobre rezultate. Ne kaže se bez razloga da je mnogo bitniije stanje nego znanje 🙂

Šta vi mislite? Kakvo je vaše iskustvo? Da li praktikujete vizuelni način komunikacije? Ako ne praktikujete, šta je razlog za to?

Nadam se da vaš izgovor nije taj da ne znate lepo da crtate. Možete mi verovati da vam za to nije potrebno poznavanje umetničkog crtanja… ja sam vam dobar primer za to.

Ako, pak, želite da proširite svoj vizuelni vokabular, da naučite cake kako da vaš rukopis bude čitljiviji, kako da pravilno strukturirate informacije i time jasnije komunicirate složene ideje i koncepte… ako prosto želite da dalje razvijate svoje veštine kako bi bili sigurniji da to što radite izgleda profesionalnije, na raspolaganju sam da vam u tome pomognem.

Dakle, resursi su tu, raspoloživi za sve vas. Nema izgovora da već danas ne krenete da, na ovaj jednostavan i zabavan način, unapredite rad svog tima 🙂